City LEGO® Hasičské auto 4x4 a záchranný čln (60412)

Neohodnotené
Značka: Lego
€23,76
Vypredané
Položka bola vypredaná…

Stavebnica City LEGO® Hasičské auto 4x4 a záchranný čln (60412 ) je vhodná pre deti od 5 rokov od spoločnosti Lego.

Detailné informácie

Darčeky ku každej objednávke

Malé darčeky ku každej objednávke

Doprava zadarmo
Garancia doručenia

Doprava zdarma od 150 EUR

Online platby
Online platby

Platba kartou,
prevodom, dobierkou aj Bitcoinom

Podrobný popis

Pre fanúšikov hasičských záchranných vozidiel máme víťaznú kombináciu. Táto bezchybná súprava 60412 LEGO® City 4x4 Hasičské auto a záchranný čln pre deti od 5 rokov je dokonalým akčným balíkom na hranie sa na hasičov. Navyše obsahuje príves na prepravu záchranného člna, stan a scénu táborenia s ohniskom. Stačí pridať minifigúrky hasičov a táborníkov a dobrodružstvo sa môže začať!

Vezmi svojho malého hrdinu na vzrušujúcu staviteľskú cestu s aplikáciou LEGO® Builder. Umožnite im skúmať a ukladať stavby, sledovať pokrok v stavaní a približovať, otáčať a prezerať si modely zo všetkých uhlov, kým na nich pracujú.

LEGO City Fire builder prináša hračky plné úžasných funkcií na neobmedzené hranie na zemi, vo vzduchu a na vode. Deti môžu túto stavebnicu hasičského auta s pohonom 4x4 a záchranného člna pridať k ostatným stavebniciam zo série Lego City (predávajú sa samostatne) a zažiť ešte viac úžasných dobrodružstiev!

  • Súprava na hranie so záchranárskym vozidlom - Zdvojnásobte vzrušenie s touto zábavnou kombináciou terénnych hasičských áut so súpravou na hranie LEGO® City Hasičské auto 4x4 a záchranársky čln pre deti od 5 rokov.
  • Čo obsahuje táto stavebnica LEGO®? - Všetko, čo deti potrebujú na zostavenie hasičského auta 4x4, prívesu, záchranného člna, stanu a kempingového auta. Súčasťou sú aj 2 minifigúrky hasičov.
  • Nespočetné množstvo doplnkov na nápaditú hru - auto 4x4 má odklopnú strechu na prístup do kabíny, hasiaci prístroj, úložný priestor na náradie a príves so samostatným záchranným člnom.
  • Ešte viac zábavy s digitálnymi návodmi na stavanie - Vďaka aplikácii LEGO® Builder s návodmi pre smartfóny a tablety môžu deti model približovať, otáčať a prezerať zo všetkých uhlov.
  • Zábavný darček na každú príležitosť - Darujte túto stavebnicu deťom od 5 rokov na Vianoce alebo na akúkoľvek inú príležitosť.
  • Nekonečné možnosti hry- Deti rozpútajú viac zábavy a dobrodružstva, keď túto sadu skombinujú s ďalšími sadami LEGO® City Fire (predávajú sa samostatne).
  • Mesto bez hraníc - Sady LEGO® City pomáhajú deťom rozvíjať sebadôveru a kľúčové životné zručnosti prostredníctvom otvorenej, tvorivej hry
  • Rozmery - Hasičské auto 4x4 s prívesom v tejto 301-dielnej súprave meria vyše 8 cm na výšku, 30 cm na dĺžku a 6 cm na šírku

Dodatočné parametre

Kategória: Hračky, knihy a ostatné
Záruka: 2 roky
Položka bola vypredaná…

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: