City LEGO® Hasičská záchranná motorka (60410)

Neohodnotené
Značka: Lego
€8,12
Na sklade - Odosielame za 2-4 dni (10 ks)

Stavebnica City LEGO® Hasičská motorka (60410 ) je vhodná pre deti od 4 rokov od spoločnosti Lego.

Detailné informácie

Darčeky ku každej objednávke

Malé darčeky ku každej objednávke

Doprava zadarmo
Garancia doručenia

Doprava zdarma od 150 EUR

Online platby
Online platby

Platba kartou,
prevodom, dobierkou aj Bitcoinom

Podrobný popis

Prekvapte svojho mladého akčného hrdinu touto malou sadou 60410 LEGO® City Hasičská záchranná motorka. Súprava je určená pre mladých staviteľov od 4 rokov a obsahuje parádnu motorku so širokými pneumatikami a hasiacim prístrojom na palube. Táto hasičsko-záchranárska hračka obsahuje aj horiaci gril a 2 minifigúrky vrátane hasiča na zábavné rozprávanie príbehov a hranie rolí.

Táto ľahko zostaviteľná stavebnica záchranárskeho vozidla sa dodáva s prvkom LEGO kocky pre začiatočníkov, obrázkovým návodom a 3D návodom v aplikácii LEGO Builder. Digitálny sprievodca stavaním má intuitívne nástroje, ktoré deťom umožňujú priblížiť, otáčať a vizualizovať modely zo všetkých uhlov počas stavania.

Stavebnica LEGO City prináša úžasný staviteľský a herný zážitok s autentickými vozidlami, prepracovanými doplnkami a zábavnými postavičkami, ktoré podporujú nápadité, otvorené hranie rolí bez obmedzení.

  • Hračkárske hasičské auto - Zapojte svojho malého staviteľa do zábavných príbehov a dobrodružstiev s touto stavebnicou LEGO® City Hasičské záchranné auto pre deti od 4 rokov.
  • Čo je v krabici? - Táto hracia súprava záchranárskeho vozidla obsahuje všetko, čo deti potrebujú na stavanie hasičského auta, scénu horiaceho grilu a 2 minifigúrky vrátane hasiča.
  • Záchranárska hračka pre deti, ktoré milujú nápaditú hru- Hračka hasičského auta má na palube nádrž na vodu a hasičskú hadicu na hranie.
  • Interaktívny návod - Objavte aplikáciu LEGO® Builder. Umožňuje deťom zväčšovať a otáčať modely v 3D, sledovať postup stavania a skúmať a ukladať virtuálne stavebnice.
  • Zábavný darček na každú príležitosť - Táto hasičská stavebnica je skvelým darčekom na Vianoce alebo na akúkoľvek inú príležitosť pre deti od 4 rokov.
  • Vitajte vo svete kreatívnej hry - Deti rozpútajú oveľa viac zábavy a dobrodružstva, keď skombinujú túto stavebnicu LEGO® City Hasič s ďalšími (predávajú sa samostatne) z radu LEGO City.
  • Mesto nekonečných možností - LEGO® City je miesto, kde si deti môžu vytvárať budovy, vozidlá a postavy bez obmedzenia a kde si môžu užívať hodiny stavania, skúmania a hrania.
  • Rozmery - Motorka sa skladá z 57 dielikov a meria 5 cm na výšku, 13 cm na dĺžku a 6 cm na šírku

Dodatočné parametre

Kategória: Hračky, knihy a ostatné
Záruka: 2 roky

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: