Stihnete to do Vianoc? Áno!

Najdôležitejšia otázka v súčasnosti - stihnete to do Vianoc?

Odpoveď je jednoduchá. Áno, ak to stihnete vy.

Do Vianoc zostáva už len niekoľko pracovných dní a situácia v oblasti prepravy a dopravy sa tradične vyostruje. Zároveň sa zhoršujú vaše obavy, či vám Jižiško stihne dať darčeky pod stromček. S Ježiškom sme ešte nehovorili, ale naši dopravcovia nám už poskytli informácie o tom, ktorý deň je pre nich posledný, aby doručili 100 % zásielok do Vianoc.

zasilkovna

Ak si ako spôsob dopravy vyberiete Packetu alebo Kuriéra na vašu adresu, termín je pondelok 19. decembra o 11:00. Všetky objednávky, ktoré vytvoríte* do tohto času, budú zabalené a odoslané ešte v ten deň - Packeta garantuje, že objednávky, ktoré odošleme v tento deň, doručíme do Vianoc.

Je potrebné poznamenať, že ide o ŠIBENIČNÝ termín a je samozrejme lepšie - pre dopravcu, nás aj vás - ak vytvoríte objednávku čo najskôr. Chápeme však, že niekedy jednoducho nie je čas na nákupy a je dobré vedieť, kedy ich treba stihnúť.

*Dôležité je pamätať na to, že vytvorená zásielka je zároveň zaplatenou zásielkou - ak je zásielka na dobierku, je to v poriadku. Ak však vytvoríte objednávku s online platbou alebo bankovým prevodom, je možné, že platba bude pripísaná až nasledujúci deň. Tu je potom rozhodujúci čas pripísania platby. Majte to na pamäti pri vytváraní objednávky.